Fun Float

Tijdens het floaten drijft je baby als het ware in een baby jacuzzi met gezuiverd, chloor- en chemicaliënvrij warm water. Hierdoor is het zeer geschikt voor de gevoelige babyhuid. Dankzij onze babyvriendelijke drijfringen (nekfloat, chestfloat of sitfloat) kan je baby zich veilig en zelfstandig bewegen. Door de zachte tegendruk van het warme water waant de baby zich weer terug in de baarmoeder.

€35,-

Arrangement boeken

Float & Massage

Na het floaten ultiem ontspannen tijdens een Shantala massage. De Shantala babymassage oorspronkelijk uit India en is een massage voor het hele babylichaampje. Bij onze Baby Spa & Wellness voeren ouders zelf deze massage uit onder begeleiding van onze professionele medewerkers. Tijdens het masseren van je baby geven wij allerlei tips die je vervolgens ook thuis kunt toepassen.

Tijdens onze babymassage zal je baby zich ultiem ontspannen en daarnaast heeft het ook nog tal van voordelen. Het masseren zorgt namelijk voor een daling van de hoeveelheid stresshormonen. Ook stimuleert het de aanmaak van de hormonen serotonine en oxytocine. Deze twee hormonen hebben invloed op het gevoel van geborgenheid en geluk. Uiteraard is het ook goed voor de band tussen de baby en de ouders

€50,-

Arrangement boeken

Family Float

Samen floaten in een grote baby jacuzzi. Voor tweelingen en broertjes en zusjes. Deze date is inclusief Shantala massage (tot 24 maanden).

€80,- (€60,- zonder massage)

Arrangement boeken

Friends Float

Samen floaten in een grote baby jacuzzi. Voor vriendjes en vriendinnetjes. Deze date is inclusief Shantala massage (tot 24 maanden).

€80,- (€60,- zonder massage)

Arrangement boeken

Sweet Dreams

’s Avonds floaten, voor een ontspannen sfeer en een heerlijke nachtrust.

€60,- (€45,- zonder massage)

Arrangement boeken